VOORZORG INSTRUCTIE

 

  1. Heb je een afspraak voor jouw wenkbrauwen of lippen? Scrub de avond voor de behandeling het gebied met een milde scrub. 
  2. Heb je een vette huid, scrub elke dag voorzichtig het gebied een week voor de behandeling

  3. Neem indien gewenst een uur voor aanvang van de behandeling 2 paracetamol in. Let op: geen aspirine of andere bloedverdunners!

  4. Drink 24 uur voor de behandeling en op de dag zelf geen koffie, andere cafeïne houdende dranken, groene thee, energie dranken. Dit kan extra zwelling veroorzaken en het pigment kan minder goed vastgehouden worden, doordat de doorbloeding wordt versterkt door deze producten. Het pigment wordt als het ware eruit gespoeld door het bloed.

  5. Gebruik in de 48 uur voorafgaand aan de behandeling geen alcohol, drugs, aspirine, ibuprofen (paracetamol mag wel) of bloedverdunnende, voedingssupplementen en huidverzorging met Vitamine E (Retinol)

  6. Eet van te voren voldoende

  7. Rust goed uit
  8. Bij lippigmentatie: Indien je voorheen herpes hebt gehad, 7 dagen van te voren preventief de lippen volledig insmeren met een nieuwe tube koortslipzalf en gebruik elke keer een schoon wattenstaafje. Je kunt als gevolg van deze behandeling weer actieve herpes op de lippen krijgen.  

  9. Bij Eyeliner: Neem je bril en benodigdheden voor jouw lenzen mee als je lenzen draagt.  
  10. Bij Eyeliner en wenkbrauwen: Neem een zonnebril/hoedje mee.

Neem gerust contact met mij op wanneer je vragen hebt.  

Fijne dag en liefs,

 Wai Men