INTAKE GESPREK

 

 

Een intake gesprek is om kennis te maken en om goed in kaart te brengen wat jouw wensen zijn. Een intake gesprek wordt meestal samen met de eerste behandeling ingepland. Af en toe wordt dit apart ingepland, dit hangt af van jouw behoefte. Als je vragen hebt, dan kun je die sowieso telefonisch beantwoordt worden. Mijn advies is om van te voren de vragen op papier te zetten, zodat niets onbeantwoord blijft. Onder de rubriek FAQ worden misschien al wat vragen beantwoord.

 

Wat kost deze behandeling?

Gratis  

 

PIGMENT REMOVAL

 

 

Heb je eerder permanente make-up behandeling gehad die je wil corrigeren, omdat je de vorm of kleur wil veranderden? Dat kan! Mocht de oude permanente make-up niet direct met pigmenteren gecorrigeerd kunnen worden, dan kan ik het verwijderen door de Pigment Removal methode toe te passen. Het oude pigment wordt op een natuurlijke wijze verwijderd, zonder dat de huid schadelijke gevolgen geeft. 

‚Äč

Wat kost deze behandeling?

€ 150 per keer voor beide wenkbrauwen

 

PIGMENT TEST

 

Heb je contact allergie of heb je een gevoelige huid? Dan is het raadzaam om een allergie test te doen. Er wordt achter jouw oor 1 klein streepje gepigmenteerd. Heb je na een paar dagen geen allergische reactie? Dan plannen we een afspraak voor de volledige behandeling!

 

Wat kost deze behandeling?

€ 40,-

 

Hoe lang duurt deze behandeling?

30 min incl. intake gesprek