PERMANENTE MAKE UP

- WENKBRAUWEN -

 

De tijd dat wij elke dag voor de spiegels haastig staan te pielen en te frustreren kunnen we voorgoed achter ons laten dankzij de technieken van permanente make-up. Een paar perfecte wenkbrauwen, die 24/7 samen met jou de dag gaan vieren!

Ik herinner me nog de tijd dat ik elk weekend lekker uitging met mijn vriendinnen. Dat ik tijdens het dansen mijn haren van mijn voorhoofd opzij ging gooien. Sexy, dacht ik… maar nee hoor, ik veegde niet alleen mijn haren weg, maar ook mijn wenkbrauwen. Had ik opeens geen wenkbrauwen meer op mijn gezicht, maar wel onder mijn nagels.... Of dat ik elke keer niet wilde gaan zwemmen of naar de sauna gaan, omdat mijn wenkbrauwen en eyeliner dan gaan uitlopen. Zonder make-up was geen optie voor mij, ik voelde mij erg onzeker zonder make-up, want ik heb weinig haargroei op mijn gezicht. 
Die zorgen had ik niet meer toen ik permanente make-up ontdekte! Die bleven altijd bij mij, wat ik ook deed!

En een goede gezichtsuitdrukking is zo belangrijk voor ons. Daar worden wij zelfverzekerd en erg blij van!

 

MICROBLADING 

Microblading is een relatief nieuwe handmatige methode. Er wordt voor dit techniek een speciale pen gebruikt met erin een aantal haarfijne naaldjes die naast elkaar zijn gezet. Er worden flinterdunne haartjes gepigmenteerd, die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijk wordt een mooie vorm gecreëerd. Deze haartjestechniek geeft mooie en natuurlijke look aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. Deze techniek is ook bijzonder geschikt voor mensen met alopecia areata. Tevens gebruiken we de hairstrokes om stukjes in de wenkbrauwen op te vullen. De kleur wordt uiteraard aangepast op uw eigen wenkbrauwkleur. 

Wat kost deze behandeling?

€ 410 incl. 1 nabehandeling (na 6 a 8 weken) & nazorg kit

Wat kosten de Touch up's*?

- € 190 (binnen 1 jaar na de laatste behandeling)

- € 225 (binnen 2 jaar na de laatste behandeling)

 

POWDER BROWS

Powder Brows, ook wel Ombre Brows genoemd, is de nieuwste techniek in permanente make-up. Het Franse woord "Ombre" betekent schaduw. Door het mengen en te schaduwen wordt een mooie natuurlijke zachte poederlook gecreëerd. Met deze mooie techniek wordt een lichter effect aan het begin van de wenkbrauw gecreëerd en steeds donkerder richting de boog en de staart van de wenkbrauw. Het geeft een zeer zacht poederachtig effect, maar het geeft veel volume en definitie. Wil je ook elke dag wakker met prachtige volle wenkbrauwen? Plan dan gauw een afspraak met mij!

Wat kost deze behandeling?

€ 410 incl. 1 nabehandeling (na 6 a 8 weken) & nazorg kit 

Wat kosten de Touch up's*?

- € 190 (binnen 1 jaar na de laatste behandeling)

- € 225 (binnen 2 jaar na de laatste behandeling)

 
 

COMBI BROWS

Ombre Brows + Microblading = Combi Brows. Als je de volle en mooie poedereffect wil van de Ombre Brows, dan kun je deze ook laten combineren met een paar haarstrookjes (Microblading) bij het begin van de wenkbrauwen. Dit maakt de wenkbrauwen speelser en het geeft een diepte effect. En omgekeerd als je de natuurlijke look Microblading wil, kun je het combineren met Ombre Brows. Dit maakt de wenkbrauwen heerlijk vol.

Wat kost deze behandeling?

€440 incl. 1 nabehandeling (na 6 a 8 weken) & nazorg kit

Wat kosten de Touch up's*?

- € 230 (binnen 1 jaar na de laatste behandeling)

- € 260 (binnen 2 jaar na de laatste behandeling)

*De vorm/strokes van de wenkbrauwen dienen zichtbaar zijn. Wacht daarom niet te lang met een Touch UP. Prijs is exclusief nazorg kit. En alleen voor klanten die eerder is behandeld voor dezelfde behandeling door Face Graphics. 

 

Wil je meer foto's zien? Op Instagram wordt regelmatig nieuwe foto's geplaatst. Klik aub op het onderstaand

Instagram icoontje om alle foto's te zien.