PERMANENTE MAKE UP

- WENKBRAUWEN -

 

De tijd dat wij elke dag voor de spiegels haastig staan te pielen en te frustreren kunnen we voorgoed achter ons laten dankzij de technieken van permanente make-up. Een paar perfecte wenkbrauwen, die 24/7 samen met jou de dag gaan vieren!

Ik herinner me nog de tijd dat ik elk weekend lekker uitging met mijn vriendinnen. Dat ik tijdens het dansen mijn haren van mijn voorhoofd opzij ging gooien. Sexy, dacht ik… maar nee hoor, ik veegde niet alleen mijn haren weg, maar ook mijn wenkbrauwen. Had ik opeens geen wenkbrauwen meer op mijn gezicht, maar wel onder mijn nagels.... Of dat ik elke keer niet wilde gaan zwemmen of naar de sauna gaan, omdat mijn wenkbrauwen en eyeliner dan gaan uitlopen. Zonder make-up was geen optie voor mij, ik voelde mij erg onzeker zonder make-up, want ik heb weinig haargroei op mijn gezicht. 
Die zorgen had ik niet meer toen ik permanente make-up ontdekte! Die bleven altijd bij mij, wat ik ook deed!

En een goede gezichtsuitdrukking is zo belangrijk voor ons. Daar worden wij zelfverzekerd en erg blij van!

 

3D BROWS

3D BROWS is een geavanceerde PMU-techniek die momenteel de nieuwste techniek is binnen de Hairstroke wereld.

Deze techniek is de ideale optie voor mensen die op zoek zijn naar extreem natuurlijk ogende wenkbrauwen. Het geeft een mooie, zachte en extreem natuurlijke look aan jouw wenkbrauwen. Wenkbrauwen die vrijwel niet te onderscheiden zijn van echte wenkbrauwen.

De naam zeg het al: Er wordt als het ware 3D haartjes gepigmenteerd in de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden voller gemaakt en tegelijk wordt er een mooie vorm gecreëerd wat perfect bij jou past: van de vorm van de wenkbrauwen tot aan de patroon van jouw natuurlijke haargroeirichting. De kleur wordt uiteraard aangepast op uw eigen wenkbrauwkleur. Natuurlijk ogende wenkbrauwen staan voorop bij Face Graphics.


Buiten dat deze techniek zo mooi is, heeft het nog vele voordelen:

 

 • Geschikt voor bijna alle huidtypes
 • Veroorzaakt geen trauma aan de huid
 • Snelle genezing
 • Deze techniek wordt als niet pijnlijk ervaren
 • Minst grijpende pmu behandeling
 • Deze techniek is ook bijzonder geschikt voor mensen met alopecia areata of die een chemotherapie ondergaan.

 

Wat kost deze behandeling?

€ 599 incl. 1 nabehandeling
(Binnen 5 weken na de eerste behandeling & nazorg kit)


Wat kosten de Touch up's?

Deze behandelingen zijn alleen bestemd voor bestaande klanten van Face Graphics. 

 • € 110 (binnen 3 maanden na de eerste behandeling)
 • € 195 (binnen 6 maanden na de eerste behandeling)
 • € 290 (binnen 1 jaar na de laatste behandeling)
 • € 360 (binnen 1,5 jaar na de laatste behandeling)
 • € 460 (binnen 2 jaar na de laatste behandeling)
 • € 599 (na 2 jaar)

De vorm/strokes van de wenkbrauwen dienen zichtbaar te zijn. Zijn ze niet meer zichtbaar, dan wordt de behandeling als nieuw beschouwd (zie prijs na 2 jaar). Wacht daarom niet te lang met een Touch UP. 


POWDER BROWS

Powder Brows, ook wel Ombre Brows genoemd, is de nieuwste techniek in permanente make-up. Het Franse woord "Ombre" betekent schaduw. Door het mengen en te schaduwen wordt een mooie natuurlijke zachte poederlook gecreëerd. Met deze mooie techniek wordt een lichter effect aan het begin van de wenkbrauw gecreëerd en steeds donkerder richting de boog en de staart van de wenkbrauw. Het geeft een zeer zacht poederachtig effect, maar het geeft veel volume en definitie. Wil je ook elke dag wakker met prachtige volle wenkbrauwen? Plan dan gauw een afspraak met mij!

Wat kost deze behandeling?

€ 450 incl. 1 nabehandeling (na 6 a 8 weken) & nazorg kit 

Wat kosten de Touch up's*?

- € 200 (binnen 1 jaar na de laatste behandeling)

- € 250 (binnen 2 jaar na de laatste behandeling)

 

* De vorm van de gepigmenteerde wenkbrauwen dienen zichtbaar te zijn. Zijn ze niet meer zichtbaar, dan wordt de behandeling als nieuw beschouwd (€450). Wacht daarom niet te lang met een Touch UP. 
 

COMBI BROWS

Powder Brows met bij de aanzet 3D Hairstrokes = Combi Brows. Als je de volle en mooie poedereffect wil van de Powder Brows, dan kun je deze ook laten combineren met een paar haarstrookjes bij het begin van de wenkbrauwen. Dit maakt de wenkbrauwen speelser en het geeft een diepte effect.

Wat kost deze behandeling?

€480 incl. 1 nabehandeling (na 6 a 8 weken) & nazorg kit

Wat kosten de Touch up's?*

- € 230 (binnen 1 jaar na de laatste behandeling)

- € 280 (binnen 2 jaar na de laatste behandeling)

 

*​De vorm van de gepigmenteerde wenkbrauwen dienen zichtbaar te zijn. Zijn ze niet meer zichtbaar, dan wordt de behandeling als nieuw beschouwd (€480). Wacht daarom niet te lang met een Touch UP. 

 


Wil je meer foto's zien? Op Instagram wordt regelmatig nieuwe foto's geplaatst. Klik aub op het onderstaand

Instagram icoontje om alle foto's te zien.