ALGEMENE VOORWAARDEN 

 

BOEKING:

- De boeking wordt definitief zodra de betaling voor de reserveringskosten heeft plaatsgevonden.

- Reserveringskosten worden in vermindering gebracht met het factuurbedrag.

- Min 3 dagen van te voren kan de afspraak 1x kosteloos verplaatst worden. Daarna wordt er opnieuw reserveringskosten in rekening gebracht.

- Bij annulering wordt de reserveringskosten niet teruggegeven.

 

BETALING BIJ ONVERWACHTE SITUATIES VOOR FACE GRAPHICS:

- Komt de cliënt niet opdagen, dan wordt het factuur bedrag 100% in rekening gebracht

- Het factuurbedrag wordt 100% in rekening gebracht, indien Face Graphics op de dag van de behandeling achter komt dat de cliënt niet behandeld kan worden, omdat de cliënt:

1) De voorzorginstructie* niet heeft nageleefd

2) Het toestemmingsformulier* niet zorgvuldig heeft gelezen en de bijzonderheden niet heeft doorgegeven aan Face Graphics. Met bijzonderheden wordt bedoeld: 1 of meerdere regels niet wil verklaren of niet heeft aangegeven dat de cliënt aan 1 of meerder ziektes lijdt/heeft geleden en medicijngebruik.

3) De behandeling niet meer wil/kan om welke reden dan ook * zie afspraakbevestiging, evenals het risicoformulier

 

BETALING:

- Alle betalingen worden voldaan middels een Betaalverzoek of contant geld

 

PERMANENTE MAKE-UP (PMU) en MICRO BLADING (MB):

- De prijs voor de behandeling is voor 1 behandeling inclusief 1 nabehandeling.

- Nabehandeling vindt 6 tot 8 weken plaatst na de eerste behandeling. Daarna vervalt de nabehandeling. 

- Indien er een extra nabehandeling nodig is, dan wordt er extra 100 euro in rekening gebracht. Deze behandeling dient tussen week 6 en 8 na de laatste behandeling plaats te vinden.

- Afhankelijk van je huidtype en levensstijl blijft het ongeveer 1 jaar mooi zitten. De meeste mensen werken het na 9 maanden/jaarlijks bij om het mooi te houden. Er wordt een touchup tarief berekend en niet het volledig tarief. Voor tarieven zie menu op deze site (kies de desbetreffende behandeling). Let wel hierbij op dat de strokes of vormen nog goed zichtbaar zijn. Zo niet, dan moet de behandeling geheel opnieuw gedaan worden. Dan geldt helaas het touch-up tarief niet meer, het wordt gezien als een nieuwe behandeling.

- Indien je zelf kiest om geen nabehandeling te willen, dan blijft het bedrag hetzelfde als het bedrag welke is aangegeven op deze site onder de desbetreffende behandeling: https://www.facegraphics.nl/behandelingen

- Mocht de huid het pigment niet accepteren, dan wordt het volledig bedrag van de desbetreffende behandeling in rekening gebracht. De behandelaar heeft alles toegepast binnen de behandeling. Dit heeft met de huid mee te maken, waar de behandelaar er niets aan kan doen. Lees aub ook: https://www.facegraphics.nl/faq/risico-pmu

 

ALLE BEHANDELINGEN:

- Client ondertekent het toestemmingsformulier voordat de behandeling plaats vindt. Daarmee gaat de cliënt akkoord met o.a. de vorm en pigmentkleur die aangebracht wordt bij de behandelingen PMU en MB. FACE GRAPHICS permanent make!up artist

- De prijzen op de website zijn de geldende prijzen

 

GARANTIE:

- Client vrijwaart behandelaar, en alle personen die het bedrijf vertegenwoordigen, voor alle claims, eisen, schadevergoedingen, acties en de oorzaak van actie die voortvloeien uit de uitvoering van de diensten.

- Behandelaar of bedrijf aanvaardt aansprakelijkheid in overeenstemming met de wettelijke maatregelen en voorschriften in geval van nalatigheid of onvoorzichtigheid of opzettelijk of uit onachtzaamheid veroorzaakt letsel of bedreiging van leven, lichaam en gezondheid.

 

Heb je vragen, neem gerust contact met mij op.

 

Liefs,

Wai Men Lee

Face Graphics

 

Face Graphics Lammert van de Tongelaan 29 | 1251NV | Laren Noord-Holland +31(0)641966061 | KVK nummer 78261821 hello@facegraphics.nl | http://www.facegraphics.nl