PERMANENTE MAKE UP

- LIPPEN -

 

 

Net als de permanente make-up voor de wenkbrauwen en eyeliners kent de permanente lipmake-up ook verschillende technieken. Voor de permanente lipmake-up kun je kiezen voor een natuurlijke aanvulling op de lippen of juist kiezen voor een extra accent. Wil je jouw lippen corrigeren door ze optisch gezien (meer) symmetrisch te krijgen of lipcontouren mooi vorm te geven, dan is dit goed te creëren met permanente lipmake-up. FACE GRAPHICS heeft heel veel mooie natuurlijke, maar ook aantrekkelijke pigmentkleuren waaruit jij kunt kiezen. Heb je een keer zin in een andere kleur op de lippen? Dan doe je lekker een keertje lippenstift op ;)

 

- Give a women the right permanent lip colour and she can conquer the world -

 

LIP BLUSH

Bij Lip Blush worden de lippen volledig geaccentueerd in 1 kleur. Je kunt kiezen voor een natuurlijke kleur of juist een sprekende kleur. Ik heb een ruime keuze uit verschillende pigmentkleuren. Deze behandeling zorgt ervoor dat het lipcontour versterkt wordt en om de natuurlijke liplijn te corrigeren. De lippen lijken optisch voller, jonger en meer symmetrisch. Ook is dit een veel gekozen techniek, waar de lipkleur door de jaren heen teruggelopen is of waar een onduidelijk lipcontour is ontstaan. Zo krijgen je lippen hun jeugdige uitstraling weer terug. Daarnaast is Lip Blush uiterst geschikt voor het creëren van een permanent zachte lipstick effect, wat natuurlijk oogt.

Wat kost deze behandeling?

€ 465 inclusief 1 nabehandeling (na 6 a 8 weken)

Wat kosten de touch-up's?*

- € 200 (binnen 1 jaar na de laatste behandeling)

- € 245 (binnen 2 jaar na de laatste behandeling)

 

* De vorm van de gepigmenteerde lippen dienen zichtbaar te zijn. Zijn ze niet meer zichtbaar, dan wordt de behandeling als nieuw beschouwd (€465). Wacht daarom niet te lang met een Touch UP. 

 

 


Wil je meer foto's zien? Op Instagram wordt regelmatig nieuwe foto's geplaatst. Klik aub op het onderstaand

Instagram icoontje om alle foto's te zien.