Hallo!

Sinds kort is deze website nieuw aangemaakt (mei 2022). De reacties van mijn klanten die eerder op de oude website zijn geplaatst, zijn overgeplaatst naar deze nieuwe site. Ik wil namelijk graag hun ervaring met jullie delen.

Jullie zien emailadressen wat niet perse hoeft te kloppen, dit om hun privacy te beschermen. De tijd dat het geplaatst is is niet juist. Belangrijk is dat hun reacties wel 100% 1 op 1 zijn overgenomen.

Veel leesplezier en als je vragen hebt, dan help ik je graag verder.

Liefs,

Wai Men

Reactie plaatsen

Reacties

Mieke
een maand geleden

Afgelopen dinsdag een micro blade behandeling voor mijn wenkbrauwen laten doen bij Mai Wen. Mai Wen is een vakvrouw. Ze is heel precies en perfectionistisch. Het resultaat is prachtig! Dankjewel Mai Wen! Het was de reis vanuit Brabant helemaal waard!

Valerie
4 maanden geleden

Via via bij FaceGraphics terechtgekomen voor wenkbrauwen en eyeliner. Enorm blij dat ik de stap gezet heb! Niet meer iedere ochtend wenkbrauwen bij tekenen of eyeliner zetten. Wai Men is een perfectionist en dat is hierbij erg fijn. Daarnaast geeft ze goed advies. Haar salon is daarnaast ook nog eens prachtig. Ik kan haar zeker aanbevelen!

Esmée
6 maanden geleden

Na jaren lang twijfelen toch de stap gewaagd om vrijblijvend op gesprek te gaan bij Wai Men om de opties door te spreken. Dit gaf mij enorm veel rust, weten bij wie je terecht komt en ook meteen een pigmenttest gedaan om te kijken of je allergisch reageert. Super dat deze optie er is.

Fijne behandelruimte en er wordt ruim de tijd genomen. Ik zal eerlijk zeggen dat ik geschrokken ben van het resultaat na de eerste behandeling. Gelukkig had Wai Men er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Voor mij was het een mega verschil wat vorm betreft en van bijna geen wenkbrauwen naar net behandelde wenkbrauwen.

Inmiddels 3 maanden terug mijn 2e behandeling gehad en jeetje wat ben ik blij! Zo fijn om in de spiegel te kijken en een sprekend gezicht te hebben met wenkbrauwen die er na een lange dag of sporten gewoon nog op zitten. Het is voor mij echt een enorme boost voor mijn zelfvertrouwen! Zou niet meer zonder willen.

Lieve Wai Men, enrom bedankt voor je geduld en positiviteit.

Denise
7 maanden geleden

Professioneel, schoon en netjes.
Met liefde, zorg en geduld doet ze de behandeling. Ze neemt er echt de tijd voor. Het resultaat ziet er prachtig uit. Helemaal happy. Bedankt!

Monique
8 maanden geleden

Voor mij was het heel belangrijk bij de behandeling van mijn lippen en wenkbrauwen dat het resultaat zo natuurlijk mogelijk is. Wai Men is heel professioneel luistert goed naar je wensen en overlegd alles. Het resultaat is prachtig, een aanrader!

Liz
8 maanden geleden

Wat een mooi en natuurlijk resultaat na al de eerste behandeling! Het verschil tussen mijn echte wenkbrauwen en het gecorrigeerde deel is perfect natuurlijk en in de lijn van mijn haargroei. Erg blij en raad iedereen het aan!

Moniek
8 maanden geleden

Voor mij was het heel belangrijk bij de behandeling van mijn lippen en wenkbrauwen dat het resultaat zo natuurlijk mogelijk is. Wai Men is heel professioneel luistert goed naar je wensen en overlegd alles. Het resultaat is prachtig, een aanrader!

Nivin
8 maanden geleden

Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen bij Face Graphics en wat ben ik blij met het eindresultaat. Echt een aanrader voor iedereen die mooie, nieuwe wenkbrauwen wilt. Wai is professioneel, mega gezellig en neemt echt de tijd om naar je wensen te luisteren en geeft goed advies waar nodig. Bedankt lieve Wai!

- Nivin -

Sherly
8 maanden geleden

Heb lang getwijfeld om permanente make up te laten doen. Ik was bang dat het te “dik” of te donker zou worden. Toen adviseerde Wendy mij de ombre en ik ben zeer tevreden! Het ziet er heel natuurlijk uit. Kreeg zelfs complimenten van mijn familie en vrienden.

-Sherly-

Sze
8 maanden geleden

Geweldig! Ik heb spijt dat ik het niet eerder heb laten doen. Het gemak van de mooie en de perfecte wenkbrauwen. Wendy is nauwkeurig en een perfectionist. Ze is tevreden als jij dat bent. Zeker aan te raden!

- Sze -