Hallo!

Sinds kort is deze website nieuw aangemaakt (mei 2022). De reacties van mijn klanten die eerder op de oude website zijn geplaatst, zijn overgeplaatst naar deze nieuwe site. Ik wil namelijk graag hun ervaring met jullie delen.

Jullie zien emailadressen wat niet perse hoeft te kloppen, dit om hun privacy te beschermen. De tijd dat het geplaatst is is niet juist. Belangrijk is dat hun reacties wel 100% 1 op 1 zijn overgenomen.

Veel leesplezier en als je vragen hebt, dan help ik je graag verder.

Liefs,

Wai Men

Reactie plaatsen

Reacties

Cobi
een jaar geleden

Gisteren gastvrij ontvangen door Wai Men. Voor mij was het best spannend, nieuwe wenkbrauwen. Maar Wai Men stelt je op je gemak, geeft duidelijke info over de mogelijkheden, luistert naar je wensen en neemt uitgebreid de tijd om alles op te meten en uit te tekenen. Pas toen zij en ik tevreden waren begint zij met de behandeling.
En het resultaat was heel mooi, bijzonder om mezelf weer met wenkbrauwen te zien.
WaiMen, bij jou is het totaal plaatje compleet: relaxte sfeer, je op je gemak voelen en een vakvrouw die van haar werk houdt. Super bedankt!!

Anouska
een jaar geleden

Vandaag voor een touch up bij de liefste Wai Men geweest. Wat een vakvrouw en een perfectionist is ze toch! I love her!! Tot snel weer lieverd!

Elisabeth
een jaar geleden

Vandaag ben ik gastvrij en warm ontvangen door Wai Men in haar mooie, relaxte en sfeervolle salon. Geheel naar mijn wens en pijnloos (!!) heb ik infralash - een zwart , subtiel randje tussen mijn bovenste wimperrand- laten aanbrengen. Ik wilde een minder fletse oogopslag hebben, zonder er ' opgemaakt ' uit te zien als ik make-up loos ben. Het resultaat is precies zoals ik gehoopt had en dat komt doordat Wai Men luistert naar haar cliënt en aanvoelt wat iemand verwacht. Mijn jarenlange twijfel is hiermee volledig verdwenen. Mai Wen is een vakvrouw die heel subtiel werkt. Het was een erg aangename sfeer en zo relaxed dat ik bijna in slaap viel.
Ik kan haar van harte aanbevelen!

Elisabeth

Nickie
een jaar geleden

Super fijne salon met een ontzettende lieve vakvrouw. Zij weet precies wat je nodig hebt waardoor je met alle vertrouwen ontspannen de behandeling in gaat. En het eindresultaat is fantastisch! Echt een aanrader!

Ans
een jaar geleden

Vandaag mijn ogen laten doen met permanenten make-up. Echt geweldig mooi geworden, Wai Men is echt een vakvrouw en een perfectionist, ze stelt je op je gemak en dat is heel fijn.
Ik heb ook in oktober vorig jaar mijn wenkbrauwen laten doen, daar ben ik ook zo erg blij mee, vooral de uitstraling die je weer terug krijgt in je gezicht is geweldig. Wai Men ik ben heel erg blij met je en ik beveel je zeker aan, mocht iemand nog twijfels hebben. Nogmaals bedankt Wai Men

Mieke
een jaar geleden

Afgelopen dinsdag een micro blade behandeling voor mijn wenkbrauwen laten doen bij Mai Wen. Mai Wen is een vakvrouw. Ze is heel precies en perfectionistisch. Het resultaat is prachtig! Dankjewel Mai Wen! Het was de reis vanuit Brabant helemaal waard!

Valerie
2 jaar geleden

Via via bij FaceGraphics terechtgekomen voor wenkbrauwen en eyeliner. Enorm blij dat ik de stap gezet heb! Niet meer iedere ochtend wenkbrauwen bij tekenen of eyeliner zetten. Wai Men is een perfectionist en dat is hierbij erg fijn. Daarnaast geeft ze goed advies. Haar salon is daarnaast ook nog eens prachtig. Ik kan haar zeker aanbevelen!

Esmée
2 jaar geleden

Na jaren lang twijfelen toch de stap gewaagd om vrijblijvend op gesprek te gaan bij Wai Men om de opties door te spreken. Dit gaf mij enorm veel rust, weten bij wie je terecht komt en ook meteen een pigmenttest gedaan om te kijken of je allergisch reageert. Super dat deze optie er is.

Fijne behandelruimte en er wordt ruim de tijd genomen. Ik zal eerlijk zeggen dat ik geschrokken ben van het resultaat na de eerste behandeling. Gelukkig had Wai Men er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Voor mij was het een mega verschil wat vorm betreft en van bijna geen wenkbrauwen naar net behandelde wenkbrauwen.

Inmiddels 3 maanden terug mijn 2e behandeling gehad en jeetje wat ben ik blij! Zo fijn om in de spiegel te kijken en een sprekend gezicht te hebben met wenkbrauwen die er na een lange dag of sporten gewoon nog op zitten. Het is voor mij echt een enorme boost voor mijn zelfvertrouwen! Zou niet meer zonder willen.

Lieve Wai Men, enrom bedankt voor je geduld en positiviteit.

Denise
2 jaar geleden

Professioneel, schoon en netjes.
Met liefde, zorg en geduld doet ze de behandeling. Ze neemt er echt de tijd voor. Het resultaat ziet er prachtig uit. Helemaal happy. Bedankt!

Monique
2 jaar geleden

Voor mij was het heel belangrijk bij de behandeling van mijn lippen en wenkbrauwen dat het resultaat zo natuurlijk mogelijk is. Wai Men is heel professioneel luistert goed naar je wensen en overlegd alles. Het resultaat is prachtig, een aanrader!