HUIDVERBETERING & HUIDVERJONGING

 

Graag wil ik je eerst uitleggen wat huidverbetering en huidverjonging (Anti-Aging) is. Daarna volgt een uitleg over de behandeling PHILINGS.

HUIDVERBETERING:

Huidverbetering is uw huid in een betere conditie brengen. Huidverbeterende behandelingen hebben als doel om de huid te herstellen, te versterken en de huid gezond(er) te laten functioneren. Een gezonde huid is automatisch ook een mooie huid. Tijdens de behandelingen werken we met geconcentreerde werkzame stoffen die dieper de huid in gaan, hierdoor beïnvloed je een positieve werking op de natuurlijke huidprocessen.

Huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, rosacea, eczeem, ouderdomsvlekken, grove poriën of het verminderen van rimpels worden met huidverzorging niet verholpen, ze werken wel ondersteunend. Verhelpen gebeurd alleen met huidverbetering.

WAT GEBEURD ER MET ONZE HUID NAARMATE WE OUDER WORDEN?

We worden allemaal gelukkig ouder en langzaamaan verschijnen daarvan de tekenen op ons gezicht. Onze huid veroudert en we krijgen rimpels. Als het kan, willen we dit effect nog even tegen gaan. Bij Huidverjonging probeer je de huid te verjongen en de huidveroudering te vertragen. Dit kun je bereiken door de huid werkzame stoffen te geven die de huid te kort komt of lichaamseigen stoffen die  je lichaam op een bepaalde leeftijd zelf niet meer goed aan kan maken, dit weer te activeren: zoals collageen en elastine. Collageen is een belangrijk lijmvormend eiwit in ons lichaam. Het zorgt voor stevigheid. Onze huid, gewrichten, botten, spieren, haren en nagels bestaan uit collageen. Collageen zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Collageenvezels in de opperhuid, de Dermis genaamd, beïnvloeden de huidstructuur en stevigheid van binnenuit. Collageen speelt daarmee een belangrijke rol in ons hele lichaam. Ons lichaam maakt Collageen zelf aan, maar na onze 25ste kan het lichaam steeds minder goed collageen zelf aanmaken. Na ons 50e jaar maakt ons lichaam bijna helemaal geen collageen meer zelf aan! Wanneer ons lichaam minder of geen collageen aanmaakt, krijgen wij rimpels en cellulitis. De afname van de huidelasticiteit en het slapper en dunner worden van de huid van ouderen komt daarmee ook mede door de afname van collageen.

PHILINGS:

De Philings behandeling bestaat uit 2 technieken. Het wordt geadviseerd de behandeling in een kuurverband te doen van 4 tot 6 keer. De twee technieken worden soms afzonderlijk van elkaar aangeboden. Dit hangt af van jouw huidconditie en wat je zou willen bereiken.

 

Techniek 1: MICRONEEDLING

Met hele kleine steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden er kleine kanaaltjes/openingen in de huid gemaakt. Dit zorgt ervoor dat diep in de huid op een natuurlijke manier het herstelproces in gang wordt gezet. Door deze prikkeling komen er groeifactoren en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen. Door deze behandeling verminderd het reliëf van (acne)littekens en rimpels geleidelijk, waardoor de huid er steviger en egaler uit gaat zien. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, “betere” cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer normaal zoals deze hoort te zijn, waardoor verstoppingen geen kans hebben.

Door dit effect is er een beter, sneller en dieper product opname van de huid. Door de Microneedling behandeling wordt je huidteint egaler en het stimulatie proces krijgt een boost!

 

Wat kunnen we met Microneedling bereiken?

 • Stimuleert de natuurlijke aanmaak van Collageen en Elastine

 • Verfijnen van de poriën

 • (Acne) littekens herstellen

 • Verminderen van specifieke lijntjes in het gezicht zoals een fronsrimpel, fijne lijntjes rondom de ogen, neuslippenplooi, oorplooien en rimpels op de wangen

 • Verminderen van striae/littekens/pigmentvlekken

 • Opvullen van uw gehele gezichtsvolume

 • Ultieme hydratatie

 • Betere opname van werkstoffen van de dagelijkse verzorgingsproducten

Techniek 2: Phi-Ion

Bij deze techniek wordt de bovenste huidlaag verdampt door het gebruik van de gepatenteerde Phi-Ion pen. Hierdoor wordt plasma gevormd. Plasma stimuleert het samentrekken en strakker worden en van de huidvezels, resulterend in het verminderen van huidoppervlak. Met andere woorden: de huid wordt gelift/strakker getrokken. Dit gebeurd heel precies en gecontroleerd op de plek waar rimpels zijn, waar er sprake is van huidoverschot of van een litteken. Het is dé nieuwste techniek om veilig een behoorlijke verstrakking en huidverbetering te bereiken!

 

De Phi-Ion pen richt zich op de precieze plek en er ontstaat een hele kleine plasmastraal. Dit ziet eruit als een minuscuul lichtstraaltje. De Phi-Ion pen raakt de huid niet aan, maar blijft er een paar millimeter boven hangen. De plasmastraal die uit de pen komt, maakt nu kleine dots/puntjes op de huid. Dit zijn kleine, oppervlakkige verbrandingen van de bovenste huidlaag van slechts 0,2 mm breed. Omdat de lichtstraal de onderste laag van de opperhuid niet bereikt, is er geen gevaar voor bloedingen, littekens of andere ongewenste of permanente huidschade. De dots zorgen ervoor dat de huid direct samentrekt, waardoor de huid gelift wordt.

De positieve en natuurlijke effecten van de plasmabehandeling hebben twee oorzaken. Het liftende effect komt tot stand omdat de huidvezels direct na de behandeling samentrekken. Daarnaast wordt het effect veroorzaakt door de eigen regeneratie van de huid. In de periode na de behandeling maakt de huid namelijk collageen en elastine aan. Omdat er niet in de huid wordt gesneden en er ook niets in gespoten wordt, ziet het liftende effect er natuurlijk uit. Het is dé nieuwste techniek om veilig een behoorlijke verstrakking en huidverbetering te bereiken.

 

 

Deze revolutionaire methode is in staat om vergelijkbare resultaten te halen met cosmetische operaties voor gezicht en lichaam, zoals:

 • Ooglid correctie

 • Mini facelift

 • Halslift

 • (Acne) littekens verminderen tot verwijderen

 • Stretch marks (Striae) verminderen tot verwijderen

 • Lijnen en rimpels verminderen tot verwijderen

 • Kraaienpoten verminderen tot verwijderen

 • Marionettenlijnen (De plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen) verzachten

 • Hyperpigmentatie, zoals ouderdomsvlekken, pigmentvlekjes, etc.

 • Handverjonging

De Phi-Ion pen is een uitermate innovatieve en effectief alternatief voor chirurgische ingrepen:

 • Zonder te snijden

 • Zonder anesthesie

 • Zeer korte hersteltijd

 • Minimale bijwerkingen

 • Langdurig resultaat

 • Indien nodig mag het na 2 maanden herhaald worden

BELANGRIJK OM TE WETEN:

 • De behandeling is helaas niet geschikt voor iedereen, neem aub het toestemmingsformulier van PHILINGS door. Mocht je bij 1 van de medische vragen beantwoorden met een ja, dan betekent het niet automatisch dat je niet voor deze cosmetische procedure in aanmerking komt. De informatie levert wel waardevolle informatie op om te beslissen of de behandeling wel geschikt is of niet.

 • De resultaten worden sneller behaald in kuurverband én met de juiste thuiszorg producten. De producten zijn verkrijgbaar in de salon.

 • Collageen blijft ongeveer 4 tot 6 maanden in de huid zitten, het is daarom ook aan te raden om na de kuur de behaalde huidconditie te onderhouden door eens in de zoveel tijd de behandeling te herhalen.

 • Het resultaat blijft een tot twee jaar lang zichtbaar.

 • Meestal volstaat slechts één behandeling. Als het huidoverschot echter zeer groot is, zijn soms meer behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen.

 • De behandeling kunt u voelen, maar het wordt niet als pijnlijk ervaren.

 • De behandeling wordt niet vergoed door zorgverzekeraars

 • Het effect van een ooglidcorrectie blijft ongeveer vijf tot tien jaar lang zichtbaar. Van een Phi-Ion behandeling 1 tot 2 jaar. Bij een ooglidcorrectie wordt de huid geheel doorgesneden, waardoor veel littekenweefsel ontstaat. Hierdoor is deze operatie niet vaak herhaalbaar. Dit is wel het geval bij een plasmabehandeling.

 • Uw huid wordt na de Microneelding behandeling roze/rood en bij Phi-Ion zijn er dotjes zichtbaar op de huid. Houdt daarom rekening mee met het plannen van de agenda voor de aankomende dagen na de behandeling.

Wat kost een Microneedling behandeling?

Gezicht                             
€ 150

Hals/Decolleté                    
€ 150

Gezicht, hals & decolleté    
€ 195

Littekens vanaf                  
€ 85

Striae vanaf                        
€ 150

Haargroeistimulatie vanaf    
€ 85 / € 150

Handverjonging                  
€ 150

Wat kost een Phi Ion behandeling?

Boven of onderlid correctie                                                     € 300

Kraaienpootjes of rokerslijnen                                                € 300

Frons rimpels, oorplooien of kleine litteken                            € 125

Voorhoofdrimpels of neuslippenplooi                                     € 250

Onderkin vanaf                                                                         € 175 / € 350

Hals/Nek/Decolleté lift vanaf                                                 € 250 / € 550

Buiklift/Buikcorrectie vanaf                                                     € 350 / € 750

Onderarmlift vanaf                                                                   € 250 / € 450 per arm

Overige huidplooien of verzakkingen op aanvraag

Wanneer je een behandeling hebt geboekt, starten we de eerste behandeling met een intake gesprek.

Nog vragen over deze behandeling? Stel ze dan gerust!

Liefs,

Wai Men